Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize ve Trabzon İl Kongrelerini de kapsayan gezi ve inceleme programı için bugün akşam saatlerinde ailesiyle birlikte havayolu ile Ankara’dan Trabzon’a geldi. Havayolu ile geldiği Trabzon’dan helikopterle memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu İlçe Stadı’nda kendisini bekleyen makam otosuna binerek yoğun güvenlik önlemleri altında ilçe merkezine geldi.  İlçe merkezinden geçişi sırasında burada kendisini bekleyenleri otomobilinden el sallayarak selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geleneksel hale gelen selamlama konuşmasını pandemi nedeniyle yapmadan ailesiyle birlikte Merkez mahallesindeki konutuna geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların yazılı taleplerini korumaları vasıtasıyla aldı.

Yarın (Cuma günü) kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde bazı programlara katılıp burada toplu açılışlarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını da burada açılışı gerçekleştirilecek olan Ahmet Erdoğan Camii (İlahiyat Fakültesi Camiinde) kılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Cuma günü düzenlenecek il kongrelerine de Rize’den video konferans yöntemiyle katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Türkiye'deki 100 mega projeden 3'ü konumunda bulunan ve Rize’de yapımı ve yapım çalışmaları devam eden İyidere Lojistik Merkezi ile Rize - Artvin Havalimanı ve Rize Şehir Hastanesi mevkii ile Rize’deki diğer yatırımlarla Artvin ve Trabzon’daki yatırımları da yerinde ve helikopterle inceleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İkizdere ilçesindeki Ovit Tüneli ile tek tüpü hizmete açılan Salarha Tünelinde de incelemede bulunması bekleniyor.

15 Şubat Pazartesi günü Yenişehir Spor Salonunda saat: 12.00’de gerçekleşecek olan AK Parti Rize İl Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Şubat Salı günü saat: 14.30’da Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda yapılacak Trabzon İl Kongresine katılacak. 6 gün memleketinde kalacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon il kongresine katılmak üzere Rize’den ayrılacak.

Editör: HABER MERKEZİ