Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çayeli ilçesine giden CHP Heyeti MHP'li İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakki Çiftçi ile görüşerek afetle ilgili bilgi aldı.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakki Çiftçi CHP’ li milletvekillerinin ilçeye gelip afetzedelerle görüşmesi kendisini memnun ettiğini söyledi. Çiftçi açıklamasında, “Yanımızda olduğunuzu göstermeniz bizi memnun etti. Hem belediye hem de kaymakamlık olarak vatandaşın yanındayız. Hayırsever iş adamları arayıp yardım etmek istediklerini söyledi. Onların ve sizlerin destekleriyle yaraları saracağız” dedi

Çayeli ilçesinde afet olan yerleri gezen CHP milletvekilleri afetzede vatandaşları ziyaret ederek vatandaşları dinlediler. Seyit Torun Güneysu ilçesinde hayatını afette kaybeden Âdem Yanık’ ın yakınlarıyla telefonda görüşerek başsağlığı diledi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, CHP Artvin milletvekili Uğur Bayraktutan, Trabzon milletvekili Ahmet Kaya Muradiye beldesinde afet yerinde Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ile görüşerek afetle ilgili bilgiler aldı.

Editör: HABER MERKEZİ