Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alım ilk olarak Rize de başlattıkları mağazalar zincirinin 7 ye ulaştığını belirterek “ Ülkemiz genelinde kendi satışımızı artırmak için mağazalarımızı daha geniş alana. Yaymak istiyoruz, şimdi ise Ankara mağazamızı açtık” dedi.    Bir yandan kampanya hazırlıklarını sürdüren Çaykur diğer yandan satışı artırmak için çeşitli faaliyetlerde bulunuyor.

Ülke genelinde satışı artırmak için sürekli olarak bölge müdürlükleri ile temasta bulunan ve yeni çay çeşitleri ile illere ve bölgelere hitap eden çaykur diğer yandan da sıcak satış mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

İlk olarak Rize Çaykur Genel Müdürlüğü önünde mağaza açılışını yapan Çaykur yıllık burada 300 Bin TL lik satış yapmasının ardından Mardin, İstanbul, Erzurum, Giresun ve bazı illerde yeni mağazalar açarak halka sıcak satışa başladı.

Genel Müdür Yusuf Zıya Alım yeni kampanya dönemine hazır olduklarını belirterek “ Tüm fabrikalarımız hazır durumda, bayram sonrasında alımların başlayacağını düşünüyoruz, tüm bölgeleri gezerek ve çayın durumunu inceleyerek ona göre hareket ediyoruz. Üreticimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da mağdur etmeyeceğiz” dedi.

 Depolarda 55 bin ton dolayında kuru çay bulunduğunu belirten Genel Müdür Yusuf Ziya Alım “ Kampanyaya rahat bir şekilde girmek için kuru çay satışlarını artırmamız gerekiyor, bu nedenle ülkemizin çeşitli bölgelerinde sıcak satış mağazaları açmaya devam ediyoruz” dedi.

    Resmi açılış yapmadık

Ankara da sıcak satış mağazasının halka hizmet vermeye başladığını belirten Genel Müdür Yusuf Ziya Alım “ Kuru çay satışımıza Ankara mağazamızda başladık, resmi açılışı önümüzdeki günlerde bakanımızın da katılımı ile yapacağız, pandemi nedeniyle resmi açılış yapamadık, ancak mağazamız satışlara başladı” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ