Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Çayeli’nde acilen yeni ve modern bir sanayi sitesine ihtiyacı olduğunu belirterek “üzerimize düşen ne varsa koşulsuz destek olacağım” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Çayeli Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu’na katılan Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Çayeli’ne yakışır bir sanayi sitesinin yapımı ile alakalı olarak siyaseten üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Karahan sosyal medya hesabından temsili sanayi sitesi görsellerini paylaşarak, konu ile ilgili “Cumartesi günü icra edilen Çayeli Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu’na katıldık. Kongre sonunda gündem dışı söz alarak, ilçemizin acilen hem sanayi hem de keresteciler sitesi esnaflarımızı kapsayan yeni ve modern bir sanayi sitesine ihtiyacı olduğunu, bu amaçla yapılacak olan her türlü çalışmada siyaseten üzerimize düşen ne varsa koşulsuz destek olacağımızı kararlılıkla ifade ettik. Genel Kurul tüm sanayi esnafımıza hayırlı ve uğurlu olsun” yazdı.


 

Editör: HABER MERKEZİ