Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının tüm dünyaya yayılarak pandemiye dönüşmesi nedeniyle; ülkemizde yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçildi. Okulların kapatılmasının ardından uzaktan online şekilde eğitim öğretim hayatı devam etmeye başladı. Online eğitimde çocukların eğitimlerinin devam edebilmesi ve eğitimde eşitliğin sağlanabilmesi için ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıtılmaya başlandı.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 60 tablet
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde uzaktan eğitim gören öğrencileri unutmayarak, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere 60 tablet dağıtarak destek oldu.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan programa; Çayeli İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Programda konuşan Çayeli İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk:
‘’İlçemizde ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının uzaktan eğitimde mağdur olmamaları ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için yapılan bu proje için Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’na çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimizin uzaktan eğitimlerine devam edebilmeleri için ilçe kaymakamlığı olarak imkânlarımızı kullanıyoruz’’ dedi. 

Editör: HABER MERKEZİ