Tarımın sürdürülebilirliği için 20 yıldır çalışan DenizBank, Çayeli Ziraat Odası ve Çayeli Su Ürünleri Kooperatifi ile iş birliği protokolü imzaladı. Banka, kurum üyesi üreticilere tarımdaki 20’nci yılına özel avantajlar sunacak.

Tarişbank’ı 2002 yılında satın alarak sektöre en büyük kaynağı sağlayan DenizBank, Çayeli Ziraat Odası ve Çayeli Su Ürünleri Kooperatifi ile imzaladığı protokolle, 20. yılına özel avantajlı oran ve kampanyaları üreticiyle buluşturuyor. 

‘Üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz’ 
DenizBank Çayeli Şube Müdürü Yasin Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle tarıma katkıyı, ülkemizin geleceğine yatırım bilinciyle odağımıza yerleştiriyoruz. Yenilikçi finansal çözümlerimiz, ülkemizin dört yanında sektörün dinamiklerini yakından tanıyan ziraat mühendisi kadrolarımız ve 20 yıllık bilgi birikimimizle üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Tarımdan elde edilen geliri artırıp masrafları azaltmaya yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Çayeli Ziraat Odası ve Çayeli Su Ürünleri Kooperatifi iş birliğimiz ile çiftçilerimizi, verimliliklerini yükseltecek kampanyalarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ