Ulaşımın 4-5 kilometre daha uzak bir yoldan sağlandığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu, 20 liraya gidilecek yeri 50-100 liraya gidildiğini ve vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.

Yolun açılması için Çayeli Kaymakamlığına müracaat edildiğini söyleyen Kadıoğlu, "40 günden fazladır da çalışma yok orada. Öylesine gösteriş gibi bir çalışma var." şeklinde konuştu.

"Madenli, Yeni Mahallede Doğurtlu mevkiinde 40-45 günde yol dere ıslahı diye kapalı. Halk şikayetçi. Halkın evine gidebilmesi için 4-5 kilometre daha yolu uzatıyor. Zaten bu pahalılıkta 10 liraya 20 liraya gittiği yeri 50 liraya 100 liraya gidiyor. Bu yolun bir an önce yapılması için halk çare arıyor. Belediye başkanına gittiler, belediye başkanı bizim alanımızda değil, alanımıza girmiyor dedi. Halbuki eğer bir belediyeye bağlı bir yer varsa  belediyenin sorumluluğundadır. O yolun yapılması. Hatta arkadaşların dediğine göre de kaymakamlığada çıkmışlar. Ama yine bir sonuç alamamışlar. Şu anda yol kapalı. Vatandaşlar 4-5 kilometre yolu uzatıyor. Dolaşarak eve gidiyor."
"DSİ (Devlet Su işleri) yürütüyor şu an oradaki dere ıslahını. Ama normalde DSİ yürütüyor diye mahallenin yolunu kesme diye bir lüksü yok. Yani bir yerden yol vermeleri lazım oraya ama 40 günden fazladır da çalışma yok orada. Öylesine gösteriş gibi bir çalışma var orada."

Editör: HABER MERKEZİ