Çayeli Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında gergin dakikalar yaşandı. Başkan Çiftçi, AK Partili meclis üyesi Zeynep İşçen’e “geçmişte sizin yanlış anlayışlarınız için burada gönül rahatlığıyla başkanlık yapıyorum” cümlesini kurmasının ardından, AK Partlili meclis üyesi ise “şov yapıyorsunuz, işin şov kısmındasınız” diye karşılık verdi.

Çayeli Belediyesi Meclisi 1 Eylül Salı günü belediye binasında bulunan meclis salonunda toplandı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi başkanlığında toplanan mecliste gündem konuları üyeler ile paylaşılarak oturum başlatıldı.

AK Partili meclis üyesinin, bina otoparkları konusunda Başkan Çiftçi’ye “Mevzuata yorum katıyorsunuz” demesi üzerine, Başkan Çiftçi de “Siz zaten geçmişten bugüne belediyeyi bu anlayışla yürüttüğünüz için bende gönül rahatlığıyla burada başkanlık yapıyorum” şeklinde karşılık verdi.

Çiftçi’nin bu sözlerinin ardından AK Partili Meclis Üyesi, “Şu anda şov yapıyorsunuz. Ben size burada kanunlar ile konuşuyorum. Size kanun anlatıyorum ve siz işin şov kısmındasınız.” şeklinde cevap verdi.

Başkan Çiftçi AK Partili Meclis Üyesi’ne “konuşmak için mi konuşuyorsun” demesi üzerine ortam gerildi.

Editör: HABER MERKEZİ