Havanın yağışlı olmasından ötürü yağmurdan korunmak için alımevine girmek zorunda kalan ve sosyal mesafeyi koruyamadıkları için risk altında bekleyen çay üreticileri isyan etti.

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Sırt Köyü'nde ÇAYKUR Genel Müdürü'ne seslenen çay üreticisi Mehmet Ali Esmeroğlu, “Çayımızı satmak için tam 4 saattir araba gelmesini bekliyoruz” diyerek Genel Müdür Vekili Alim'e tepki gösterdi.

Çay satmak için alımevine giden üreticiler çaylarını alacak olan çay arabasının gelmesini 4 saat boyunca beklediler. Buna öfkelenen çay üreticileri çektikleri görüntüyü sosyal medya hesabına atarak tepkilerini dile getirdiler.

Mustahsillerden Mehmet Ali Esmeroğlu, görüntüde ÇAYKUR'a sitem ederek, “Sosyal mesafe korunacak dediniz, vatandaşımız alım yerlerinde beklemeyecek dediniz . Tam 4 saattir araba bekliyoruz. Dışarıda yağmur var, müstahsil soğuktan üşümüş, elbiseleri ıslak. Dışarısı soğuk! Biz bu ortamda nasıl sosyal mesafeyi koruyalım? Koca Çaykur alımevine 1 araç ve işçi gönderemiyorsa nasıl müstahsilin yanındadır ? Bizim sağlığımızı nasıl düşünüyor” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ