Bakan Albayrak’ın istifa edip veya etmediği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yayınlanmazken, AK Partili isimlerden peş peşe Bakan Albayrak’a destek mesajları gelmeye başladı. 
 AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Bakan Albayrak’ın fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, “Yerlidir, millidir, yalnız değildir” ifadelerini kulandı. 
 “Berat Albayrak Yanındayız” etiketiyle paylaşım yapan AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Cora, “Dünya tarihinin en büyük küresel krizi yaşandı.Dört ay vergin gelirin yok, denetim yok.Ambargolar, kıskaçlar, sıkıştırmalar, spekülasyonlar ,manipülasyonlar ve halen beş cephede mücadele veriyoruz. Böyle bir dönemde yerli ve milli bir çizgiden sapmadı” diye yazdı.  AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de,  “Şimdi dik durma zamanı,  Şimdi destek zamanı, Çakallar istiyor diye aslanlar ölmez.  Reisin riyasetinde Berat Albayrak bakanımız tarafından başlatılan iktisadi devrim gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı. 

“Berat Albayrak Yanındayız” etiketiyle paylaşım yapan AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Cora, “Dünya tarihinin en büyük küresel krizi yaşandı.Dört ay vergin gelirin yok, denetim yok.Ambargolar, kıskaçlar, sıkıştırmalar, spekülasyonlar ,manipülasyonlar ve halen beş cephede mücadele veriyoruz. Böyle bir dönemde yerli ve milli bir çizgiden sapmadı” diye yazdı. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de,  “Şimdi dik durma zamanı,  Şimdi destek zamanı, Çakallar istiyor diye aslanlar ölmez.  Reisin riyasetinde Berat Albayrak bakanımız tarafından başlatılan iktisadi devrim gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

61saat.com





 

Editör: HABER MERKEZİ