AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nda  Küçük Sanayi Sitesi  ile ilgili yapılan bilgilendirme toplantısında “Biz milletimize hizmet etmekle mükellefiz” dedi.

İl Başkanı Alim Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu moderatörlüğünde  Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda  Belediye Başkanı Rahmi Metin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Başkanı Güven Aksoy, Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayhan Yıldız,Sanayi sitesi temsilci ve esnaflarının katılımıyla gerçekleştirilen Rize Küçük Sanayi Sitesi bilgilendirme toplantısına katıldı.

Yapılan toplantıda Rize Merkez Yeni Sanayi Sitesinin taşınması ile alakalı talepler dinlenildi.  Bu taleplere istinaden İl Başkanı İshak Alim ve  Belediye Başkanı Rahmi Metin  bir sonraki toplantıda esnafların talepleri, ulaşım, dükkanların metrekaresi konusunda ne yapılabileceğini değerlendirmek üzere  yeniden bir araya gelinmesi ile ilgili  mutabakata vardı. 

İl Başkanı Alim “Yapmış olduğumuz bu istişare toplantısı neticesinde yeniden bir araya gelme konusunda ortak bir karara vardık. Esnaflarımızın talepleri bizim için çok önemli. Biz milletimize hizmet etmekle mükellefiz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ