30 Ağustos Zafer Bayramı 98. yıl dönümü kutlamaları, Rize Valilik binası önünde yapılan törenle sade bir şekilde kutlandı.

Rize’de pandemi nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yılında sadece çelenk sunma töreni düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıldönümü kutlama programı, Vali Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.Valilik tören alanında gerçekleştirilen törende Vali Çeber, Belediye Başkanı Metin Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla tören son buldu.

Büyük Zaferin 98'inci yıl dönümünde il ve ilçelerde tüm kamu kurum ve kuruluşları Atatürk Posteri ve Türk Bayrağı ile donatıldı.

Kutlama programına Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Adalet Komisyonu Başkanı Adem Amaç, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Adnan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve az sayıda vatandaş katıldı.

Editör: HABER MERKEZİ