Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerin ve kültürel faaliyetlerin yer aldığı ‘Yaz Gençlik Kampı’ bu yılda Rize’nin yeşillikleri arasında devam ediyor. Gençlerin kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunması hedeflenen programa katılım oldukça yoğun oldu. 

Rize’nin yeşili ve mavisinin yanı sıra yaşatılmakta olan yöre tarzına hayran kalan gençler hem doğasıyla hem diğer tüm güzelliklerini onlara tanıtmada aracı olan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkürlerini iletti.

Başvuruların devam ettiği gençlik kampları için bakanlık Rize’de yaşayan gençler için çağrıda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklamasında şunlara yer verdi; 

2021 yılında Deniz, Doğa ve Çadır kamplarımız gençlerimize hizmet verecektir. Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dahil tüm ihtiyaçları Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları süresince ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Kampa katılmaya hak kazananlar ulaşımlarını kendileri sağlayacak olup, ulaşım ücretleri ise Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacaktır. Başvurular 'http://gencbiz.gsb.gov.tr' adresi üzerinden yapılacaktır. Online başvuru yapma imkanı bulunmayan gençlerin kendilerine en yakın gençlik merkezlerine gitmesi halinde bu kişilerin başvuruları da görevlilerce aynı sistem üzerinden yapılacaktır.

Editör: HABER MERKEZİ