Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Beşikdüzü Belediyesi arasında “Muhtelif Mahallerde Park–Spor Sahası Yapımı ve Park Yenilemeye Yönelik İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Protokol, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem tarafından imza altına alındı. Anlaşma kapsamında, Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşikdüzü ilçesine 3 adet yeni park kazandırılacak.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Metin Genç, göreve geldikleri günden bu yana yalnızca Ortahisar’da değil, Trabzon’un tüm ilçelerinde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, “Sosyal donatı alanlarını güçlendirmek ve artırmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu doğrultuda Beşikdüzü ilçemiz için önemli bir adım attık. Beşikdüzü Belediyemiz ile güzel bir iş birliği oluşturduk. İlçemize 3 yeni park kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN BİRİMİ

Suudi turist, fotoğraf çekilmek istediği derede boğuldu; o anlar kamerada
Suudi turist, fotoğraf çekilmek istediği derede boğuldu; o anlar kamerada
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ