Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Devlet Su İşleri (DSİ) 225. Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek il genelinde sürdürülen su projeleriyle ilgili bilgi aldı. Şube Müdürü Muhammer Adanur’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Bayburt’un su yönetimine yönelik altyapı yatırımları detaylı şekilde ele alındı.

Sulama altyapısının geliştirilmesi, taşkın koruma tedbirleri, dere ıslah çalışmaları ve devam eden baraj projeleri gibi başlıkların gündeme geldiği toplantıda, Vali Eldivan kurum personeliyle de bir araya gelerek sahadaki ilerlemeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vali Eldivan, su kaynaklarının etkin kullanımı ve tarımsal verimliliğin artırılması için DSİ’nin çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, bu alandaki hizmetlerin kırsal kalkınma açısından da kritik rol oynadığını vurguladı.

Kurum personelinin gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Eldivan, projelerin başarıyla tamamlanması için kamu kurumları arasında güçlü iş birliğinin sürdürüleceğini ifade etti. Ziyaret, hem projelerin takibi hem de yerel yönetimle koordinasyon açısından yapıcı bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi