Dün vefat Çayeli Belediye Eski Başkanı Mustafa Kaşıkçı için ilk tören İstanbul'da yapıldı ve bugün kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı. 

İLK TÖREN İSTANBUL'DA YAPILDI
1984-1989 ve 1994-2004 yılları arasında Çayeli'nde Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Kaşıkçı dün vefat etti. Merhum Mustafa Kaşıkçı için ilk tören dün İstanbul Ümraniye Refiye Soyak Camiinde cenaze ikindi namazından sonra yapıldı. 

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
Bugün memleketi Çayeli'ne getirilen Merhum Başkan Kaşıkçı için ilk tören belediye hizmet binasının önünde düzenlendi. Törende Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve öğrencisi Fahri Kasırga duygusal bir konuşma yaptıktan sonra Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin konuşmalar yaptı. Törende eski mesai arkadaşları, sevenleri ve ailesi ile birçok vatandaş da yer aldı. Belediye önündeki törende ailesinden, mesai arkadaşlarından, dönemin yöneticilerinden, iş insanlarından ve eğitim camiasından anıların yer aldığı konuşmalar da gerçekleştirildi. Ayrıca Belediye önünde Belediye imamı Metin Okutan eşliğinde yapılan dualar uğurlandı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Daha sonra cenaze namazı için Merkez Hacıbaşı Camiine götürülen Merhum Başkan Kaşıkçı'nın naaşı Öğle namazına müteakiben cenaze namazı kalabalık bir cemaat ile kılındı. Kılınan naamzın ardından Merhum Kaşıkçı Yalı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Bizlerde Merhum Başkan Mustafa Kaşıkçı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Haber: Büşra Bayraktutan

Editör: EDİTÖR - 1