Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna en yakın isimlerden olduğu konuşulan Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü olamadı. Göreve İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'dan vazgeçme sebebi ortaya çıktı.
Sondakika.com'un haberindeki iddialara göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Aykut Kocaman, yeni sezon kadro planlaması kapsamında bazı transfer taleplerini yönetime iletti. Tecrübeli çalıştırıcının özellikle sağ bek bölgesi için Muhammet Taha Şahin ismini önerdiği öne sürüldü.

- TAHA ŞAHİN İSMİ İPLERİ KOPARDI
Yeni sezon yapılanması için Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Aykut Kocaman'ın, sağ bek takviyesi için Çaykur Rizespor forması giyen genç oyuncu Muhammet Taha Şahin’in adını yönetime sunduğu öğrenildi. Takımın savunma hattını güçlendirmek adına bu transferde ısrarcı olan tecrübeli teknik adamın raporu, yönetim kanadında karşılık bulmadı.
- AZİZ YILDIRIM'DAN VETO
İddialara göre, Başkan Aziz Yıldırım'ın Taha Şahin transferine sıcak bakmaması ve bu profile onay vermemesi, ikili arasındaki iplerin gerilmesine neden oldu. Transfer politikasında yaşanan bu fikir ayrılığı, taraflar arasında ciddi bir çatırdama yarattı. Yaşanan bu anlaşmazlığın ardından geri adım atmayan Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman isminden tamamen vazgeçerek takımın başına İsmail Kartal'ı getirme kararı aldığı belirtildi.





