Artvin Karadeniz Bakır İlkokulu 4-C sınıfı öğretmeni Elanur Kuzu ve öğrencileri, hazırladıkları "Puzzle ve Tasarım Sergisi" ile büyük ilgi topladı. Serginin açılışına Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Şube Müdürü Ferda Bulut, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sergi, öğrencilerin yaratıcılıklarını sergileyebildikleri önemli bir etkinlik olarak dikkat çekti. Atık malzemelerle yapılan tasarımlar ve çeşitli puzzle çalışmalarının yer aldığı sergide, öğrenciler tek tek standları gezerek izleyicilere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

494494795 1024565872984299 2811208382674457076 N

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, sergi alanında öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrencilere, öğretmenlere ve serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Acar, “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin hem yaratıcılıklarını hem de çevre bilincini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Sergi, eğitici ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleştirildi ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, gelecekte benzer projelerin artarak devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi