Ordu'da uçuruma yuvarlanan kamyonetteki karı-kocayı ölüm ayırdı
Ordu'da uçuruma yuvarlanan kamyonetteki karı-kocayı ölüm ayırdı
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Arhavi’nin Kale Mahallesi’nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından gerçekleştirilen betonlama işlerindeki gelişmeleri yerinde inceledi. Başkan Ataselim, çalıştaylarda yetkililerden bilgi alarak projenin ilerleyişini değerlendirdi.

Betonlama Çalışmalarının İçeriği

İlçenin altyapısına yönelik kapsamlı bir adım olarak DSİ tarafından başlatılan betonlama çalışmaları, Kale Mahallesi'nin çeşitli noktalarında hızla devam ediyor. Bu proje, bölgedeki ulaşımın yanı sıra, yerel halkın yaşam standartlarının yükseltilmesine de katkıda bulunacak. Gerçekleştirilen bu çalışmalar, hem alt yapı sorunlarını gidermeyi hem de üst yapı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Başkan Ataselim’in ziyaretinde, çalışmaların ne denli önemli olduğu vurgulandı ve temaslarda bulunan yetkililer, süreçle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Başkanın Açıklamaları

Başkan Turgay Ataselim, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, "Arhavi’mizin her köşesinde vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşamalarını sağlamak için kurumlarımızla koordineli şekilde çalışıyoruz. DSİ tarafından sürdürülen bu betonlama çalışmaları da mahallemiz için önemli bir hizmet olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Ataselim, bu sürecin yerel yönetim olarak öncelik verdikleri bir konu olduğunu ifade ederek, projedeki ilerlemenin yakından takip edildiğini belirtti.

Çalışmaların Yararları

Betonlama çalışmaları sayesinde Kale Mahallesi'nin altyapısının yanı sıra ulaşım kalitesinin de artırılması hedefleniyor. Bu projeler, yerel halkın günlük yaşamını doğrudan etkileyecek önemli yenilikler vaat ediyor. Yapılan bu yatırımlar, bölgedeki çeşitli sorunları çözmeyi ve insanlara daha iyi bir yaşam alanı sağlamayı amaçlıyor. Başkan Ataselim'in bu konudaki kararlılığı, projelerin hayata geçme hızını artırıyor ve topluma sağlanan hizmetin kalitesini de olumlu yönde etkiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ