Altay'da sözleşmesi sona eren futbolculardan Murat Hacıoğlu, Çaykur Rizespor'la anlaştı. 

 

İkinci Lig`e düşen İzmir temsilcisinde kurmayların kadroda tutmayı düşündüğü isimlerden biri olan Hacıoğlu`nun, Başkan Ahmet Taşpınar`ı arayarak, 'Çaykur Rize`den iyi bir teklif aldım. İzin verirseniz gitmek istiyorum' dediği öğrenildi. Başkan Taşpınar`ın, serbest durumda olmasına rağmen kendisinnden izin isteyen Hacıoğlu`na hizmetleri için teşekkür edip, 'Senin için hayırlısı olsun. Rize`de başarılar' dediği bildirildi. Altay formasıyla geçen sezon beş gole imza atan Murat Hacıoğlu`nun,  pazartesi günü sözleşme imzalayacağı açıklandı.

 

MURAT HACIOĞLU KİMDİR ?

Murat Hacıoğlu, (d. 1979, Ardeşen, Rize, Türkiye)

28 Temmuz 1998'de profesyonelliğe geçti. Hacıoğlu 2004-2005 sezonunda Diyarbakırspor takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu transfer Diyarbakır'da tepkiyle karşılandı. 2004-2005 sezonu sonunda Konyaspor'a 1 yıllığına kiralanmıştır.

 

Forvet mevkiinde sol tarafta oynamaktadır. Fenerbahçe'deki ilk maçı, 14 Temmuz 2004'de SW Waldhof Mannheim - Fenerbahçe hazırlık maçıdır. Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 6 Ağustos 2004 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe, lig maçıdır.

 

Futbola Ankaragücü alt yapısında başlayan Murat,aynı zamanda Ankara 50.Yıl Lisesi futbol takımıyla Peru'nun Lima kentinde 1997 'de Liseler arası turnuvada Dünya şampiyonluğu yaşamıştır. Şekerspor ve Bursaspor'da geçen 4 sezondan sonra Diyarbakırspor'a ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bir yıl sonra Konyaspor'a kiralık gitti ve tekrar Fenerbahçe'ye geri döndü ama genç yaşında yedek kulübesinde oturmak istemediğinden dolayı Ankaraspor'a transfer oldu.

 

2008 - 2009 döneminde Murat Hacıoğlu Kocaelispor'da top koşturmuştur.2009-2010 transfer döneminde Denizlispor ile sözleşme imzalamıştır. 2010-11 sezonu itibariyle  Altayda top koşturan futbolcu artık Rizespor için ter dökecek

 

 
Editör: HABER MERKEZİ