Son günlerde Cumhurbaşkanımızın aldatılma ile ilgili açıklamaları eleştiri konusu yapılmaktadır.  Hangi konuda olursa olsun sorun çözmek için samimi olarak gayret gösteren herkes aldatılabilir. Çözüm sürecindeki muhataplar ile Fetullahçılar bu samimiyeti suiistimal edenlerden olmuştur.

Fakat 40 yıldır süre gelen PKK terör örgütünün ancak son 13 yılı AK Parti iktidarının sorumluluğundadır. AK Parti hükümetleriyle atılan demokratik adımlar ve ve bölgeye yapılan ısrarlı yatırımlar ortadadır. Bu iyi niyetli yaklaşımlar sonucu olmalıdır ki bölge tarihinde ilk kez, beş yüzden fazla Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri bir araya gelmek suretiyle hükümetin yanında PKK’ya karşı birleşerek gür bir ses çıkmıştır. CHP ve MHP’nin esamesinin bile kalmadığı bölgede zaten PKK uzantısı bir parti ile AK Parti vardı. Dolaysıyla 13 yıllık AK Parti dönemi olmasaydı sağduyulu herkesin de kabul ettiği gibi bölgede sorunlar çok daha büyüyecek Allah korusun beklide bölünme gerçekleşmiş olacaktı. Şimdi sorarım size AK Parti ve onun Kurucu lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan olmasaydı bugünlere gelinebilirmiydi.

Diğer Fetullahçı terör örgütü ise AK Parti hükümetleri ile birlikte en fazla büyüyen gruplardan olmuştur bu herkesin ortak kanaatıdır. Yine 40 yıllık bir hareket olan FETÖ ilk kez bu dönemde “Fetullahçı Terör Örgütü” olarak tescillenmemiştir.  Şimdi tekrar sorarım size, tertemiz duygularla ve sadece Allah rızası için, sayıları milyonları aşan gerçek muhafazakâr insanımız, bir 40 yıl daha  aldatılmayacağını kim söyleyebilir. En son gelinen noktada zaten PKK ile Paralel Çete FETÖ nun ittifak halinde olduğunu gizlemeye ihtiyaç hissetmeyecek kadar netleşmiştir. Fazla uzatmadan artık ülkemizde yeni bir terör örgütünün varlığı bu döneminde ortaya çıkmıştır.

Netice itibariyle; 13 yıllık AK Parti iktidarlarıyla her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’mizde vatan ve millet düşmanı alçaklar boş durmamış, onlara merhametli davrandıkça azdıkları ortaya çıkmıştır. Ancak Türkiye’mizi yönetenler aldatılmış olsada sonuçta yine ülkemiz kazanmıştır.

Şimdi kendi ülkesinin polisini, askerini şehit edenleri AK Parti ve onun kurucu liderine mal etmeye çalışan alçaklar, son olarak dergi paçavraları aracılığı ile şehit cenazesinin önünde özçekim yaptıracak kadar çukurlaşmışlardır.

Bu ihanet örgütleri artık tarihimizde hiç olmadığı kadar kararlı bir mücadeleyle ve de onların anladığı dilin en şiddetlisiyle karşılık  bulmaktadır. Allahin izniyle bu kararlılık kesin sonuç alıncaya kadar devam ettirilecektir.

Çözüm; Dünya mazlumları ve Ümmetin umudu haline gelmiş tek ülke olan Yeni Türkiye’yi, bir daha koalisyona muhtaç ettirmeyecek şekilde 1 Kasım seçimlerinde birleştirmeliyiz.

Dua: Ey büyük Allahım bu millete yardımını daim eyle, dahili ve harici her türlü düşmanlarını kahreyle.

Nacettin HATİPOĞLU