6 yıldır Rizespor'a 100 un üzerinde sporcu geldi, gitti, çoğunun ismini gelirken, imza atarken duyduk, gittiğinden haberimiz bile olmadı.

   İstatisteklere baktığımda  kendi kendime .... Yahu bu kadar sporcu ile tanıştık mi ? veya bunlara resim çektik mi?,,, diye kendi kendime sordum.

  Demek ki çekmişiz, bir satır da olsa bir şeyler yazmışız,, gelirken yazdık ,, ancak gidişini çoğunun bizde duymadık.

   Bakıldığında 6 yıldır transfer komitesinin başında Koray Deniz var,, transferlere yon veren, gerçekleştiren ve başkana sunan tek isim Koray ,,, bunu hepimiz biliyoruz. Koray Deniz”in şöylesine son 6 yıllık listeye bakmasını istiyorum, kime ne kadar para verildi, kim maç oynadı, kim sahaya çıkmadan geri döndü ve kaç para aldı. Bunlara bir bakmalı ve neredeyiz bunu düşünmeli.

   Tabii bu yazıyı okuyan yöneticiler hemen  okurken cevabı verecekler....!   .. Sen kimsin sen ne anlarsın,,, gibi,,

Doğru ben ne anlarım,, 33 senemi Rizespor”u takıp etmekte verdim, ömrün yarısından çoğu, ben ne yöneticiler, ne teknik adamlar gördüm, ne çakallar, ne kurtlar, ne aslanlar gördüm,, işte o kadar da Tilki , kuzu ve fare gördüm,, Hadı kuzu tamam,, Tilki ve Fareler tehlikeli,, fare hep kendine yontar,, ayakları hep geri çalışır, kemirir ancak ayakları ile kendine çeker.

   Şimdi transferlere bakıyorum, henüz bir şey yok ama gelene bakacağız. Baktığımızda her yıl gördüğümüz tiyarto sahnesinin aynısını göreceğiz. GS, FB ve BJK taş tan sporcu istekleri, tabii bunlar 28 in içine giremeyecek olan sporcular.  Ayna ligde mücadele edeceksin ve 28 kişilik kadroda yer alamayan sporcular ile o takımlara karşı mücadele edeceksin, barı bizimle dalga geçmeyin,  ligde de evimizde yenildik, deplasmanda o takımlara karşı yenildik mi,, Eyvahhhh.... Düşüyoruz,. Tutun bizi diye haykırmaya başlayacağız.

 Son 6 yılda transferlerde harcanan paraların yüzde 10 unu alt yapıya harcasaydık, alt yapıya daha teknik daha tecrubeli teknik adamlar getirseydik,, Ne GS, ne FB, ne BJK bize lazımdı. İşte onlar bizim altımıza bakardı.. gök yüzüne bakar gibi..

    Her gün gazete de sayfa doldurmaya çalışıyoruz,, tamam da ney le,, okuyucu sıcak haber bekliyor.. nerede sıcak haber.. Yöneticilerin tümü telefonlarını sessize almış, hele basın mensubu aradığında şöyle kafasını eğip bakıyor kim diye... ismi görünce ... yanındakı sorarsa “KİM  Dİ” boş ver gazeteci, yine transfer soracak , onunla uğraşamam S. Et” der,,

Aynen öyle der,, biz de öyle diyeceğiz, zamanı geldiğinde..