ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHİ  VE BEREKATÜH.

Ülkemiz, çevremizde bulunan küresel güçlerle mücadeleye hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Güçlü devletlerin kendi düşüncelerini ve fikirlerini diğer devletlere kabul ettirmek için büyük bir çaba içinde oldukları önemli bir gerçektir.

Öyle görünüyor ki şu anda büyük bir ekonomik ve askeri güce sahip olan devletlerin, kendi değer yargılarını diğer topluluklara ve devletlere kabul ettirme çabaları belli bir süre daha devam edeceği görülüyor.

Ben müslüman Türk milletinin bir ferdi olarak Batılılardan Amerika’dan kısacası bizim devletimiz üzerinde emelleri bulunan herkesten insanlık adına utanıyorum.

Hayret ettiğim ve anlayamadığım bir şey de onlar kendi menfaatleri bunu gerektirdiği için bir yerde vazifesini yapıyorlar. Ama bunların vicdanına sığınan, bunlardan medet uman belli bir para karşılığı bunlarla beraber hareket eden müslüman kardeşlerimi anlamakta zorlanıyorum. Bunlar kime hizmet ettiklerinin farkına varamıyorlar mı diye kendime sormadan edemiyorum.

Türkiye yükselirken paçasından tutup aşağı çekmek isteyenlerin küresel rekabet içindeki ülkelerden olması normal karşılanabilir. 

Ama ne olursa olsun bunu içerden yapanların olması onlara destek verenlerin bizlerden olması Türk milleti olarak hepimizi derinden üzmektedir.

İnsanlarımız yanlış algılarla öyle bir seviyelere gelmiş ki ekmeğini, yemeğini yediği ve suyunu içtiği ülkeye ihanet eden, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlerle beraber hareket eden bir çok insanımıza rastlayabiliyoruz.Bu çok tehlikeli bir durumdur.Devletimiz bu duruma el koymalı ve bu konuda radikal  kararlar alması gerekmektedir. 

Bugünlerde meydana çıkan ABD’li bir vakfın ülkemizdeki medyanın bir bölümünü fonlanması üzerine çok düşünmemiz, ona göre hareket etmemiz ve buna göre yeni stratejiler geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İnşallah bu kirli ilişkilerin açığa çıkmasının devamı gelir, daha detaylı daha farklı bilgilere ulaşılarak kim kiminle beraber hareket ediyor diye daha da belirginleşir.

Burada biraz daha ileri giderek ülkemizde kimler tarafından, kimlerin ne amaçla fonlandığı, desteklendiği ve para trafiğinin deşifre edilerek gün yüzüne çıkarılması ülkemizin geleceği açısından çok önem arz etmektedir.

Hatta daha eskilere gidilerek geçmişte de yapılan fonlamaların kimler tarafından kimlere ne için ne niyetle yapıldığının da tespitleri yapılarak deşifre edilmeleri, ülkemizi ve geleceğimizi şekillendirmek adına güzel gelişmelere vesile olacaktır.

Buradan da anlaşılıyor ki bu destekler öyle basit bir medya desteği ile sınırlı değil, küresel güçlerin içimizde kendilerine hizmet edenleri nasıl organize ettikleri bir kez daha su yüzüne çıkmıştır.  

Bütün bu girişimler ülkemizin yapmış olduğu güzel çalışmaları baltalamak, ülkemizin yükselmesini önlemek için yapıldığı için, bu yapılan durdurma planlarını bertaraf etmek her müslüman Türk milletinin ortak görevi olması gerekmektedir.

Ülkemiz ilerledikçe ilerliyor, ileriye doğru yaptığı güzel hamleleri görünce suyu bulandırmak isteyenler muhakkak olacak ve suyu bulandırmaya çalışanlara rağmen ülkemiz hak ettiği yere hızlı adımlarla ilerlemesini becerecektir.

Burada yeri gelmişken bir daha da tekrar etmekte fayda görüyorum. Ülkemizi bu haklı ve kutlu yürüyüşünden kimse geri döndüremeyecektir.

Batılılar veya dünya üzerinde emelleri olanlar şunu çok net olarak biliyorlar. Dünyada müslüman Türk milleti olduğu zaman biz insanları köle yapıp sömüremeyiz. Onun için Türkiyeyi yıkmadan, zayıflatmadan, onu etkisiz hale getirmeden bize rahatlık yoktur. Bu durum karşısında hiçbir hedefimize ulaşamayız düşüncesi onlarda fazlasıyla hakimdir. Bunun için bütün oyunlar bizim devletimiz üzerine oynamaktadırlar.

Uzaklardan gelip bize kabadayılık yapmaya kimse cüret etmesin. Şayet etmeye kalkarsa hiç beklemeden gerekli cevap anında kendisine verilecektir.

İlk defa bu kadar güçlendik ve dimdik ayakta durmasını beceriyoruz. Bunun devamı için ne gerekiyorsa onu yapmaktan geri kalmayacağız.

İman ve vatan sevdasını her şeyin üstünde tutan aziz milletimizin, köklerinden aldığı manevi güçle sağlam bir istikbali inşa etme azmını açıkça ortaya koymaktadır. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve geleceğe ümitle bakmamıza sebep olmaktadır.

Ülkemizin siyasi, askeri ve ekonomik olarak başarıya ulaşması her bakımdan hayati öneme sahiptir. Bu konuda müthiş bir uğraşın olduğunu da sevinçle gözlemlemekteyiz.

Ülkemiz her alanda yükselmeye devam ederken bu yükselişe engel olmaya çalışanlar muhakkak olacaktır. Ülkemizi yeniden iç meseleleriyle boğuşan bir ülke haline getirmek isteyenlere de gerekli cevaplar anında verilecektir.

Yürü ülkem seni kimse tutamaz ,herkese hak ettiği cevabı verecek güçtesin ve senden daha asil başka bir millet dünyaya gelmemiştir. Sen varsan dünyada rahat ve huzur vardır. Sen yoksan dünyada zulüm işkence devam edecektir.

Onun için,

SEN VAR OLMAK VE AYAKTA DURMAK MECBURİYETİNDESİN.

DİMDİK AYAKTA OLUP BUNLARA FIRSAT VERMEYECEKSİN.

ALLAHIM, 

TÜRK MİLLETİNİ ZAFERE ULAŞTIR Kİ,

BÜTÜN DÜNYADA BULUNAN İNSANLAR RAHAT BİR ŞEKİLDE YAŞAM SÜRSÜNLER.

Selam ve dua ile, Allah’a emanet olun inşallah.