Şu konu çok iyi bilinilmelidir ki, futbol sadece sahada değil saha dışında masalarda otururken de oynanır. Bu konu artık TBMM’de de tescillenmiştir.

  Peki Rize’de futbola bakış nasıldır acaba? …

Aslında pek farkı yoktur.

Fark TFF kongrelerini duyuyoruz ama Rize’de yapılan kongre seçimlerini duyamıyoruz. Duyanlar mı nasıl duydu diyecekseniz; onların enseleri kalın(güçlü) ya da her gün internete bakıyorlar ve ya onların dedikleri her şeye doğru diyenler olduklarından.

Peki kongreden haberdar olmayan kulüp delegeleri neden çağrılmadı?

Onun cevabını istiyoruz. Çağrılmayan kulüplerin paralarından nemalanıyorsunuz ama seçime giderken nezaketen de olsa kongreye davet etmiyorsunuz ve de çıkmışsınız bu kulüpleri yöneteceksiniz bu kulüpler de sizin samimiyetinize inanacak.

Hangi kulübün hangi sorunu çözüldü?

Futbol adına yaptığınız atılım nedir?

Kongreye giderken delegelerine hangi projelerinizi sundunuz? Adaletsiz bir seçim, (Ali kıran baş kesen) misali.

Seçimlere çağrılmayan delegelerin kulüplerine yaklaşımınız nasıl olacak ve bu kulüpler sizlere nasıl itimat edip güvenecek? Bunlar kafalarda soru işareti bırakmıştır.     

Ne diyelim olan olmuş atı alan Üsküdar’ı geçmiştir. Bizlerin, eski yönetimin devamı olan mevcut yönetimden beklentimiz Rizespor’la uğraşmaktan vazgeçip federasyonunuza bağlı kulüplerin sorunlarını çözmeniz. Onlara antrenman imkanı soyunma odaları imkanları maddi manevi imkanlar üretmeniz.Yoksa çevrenizle inatlaşmanız fayda ne sizlere ne de kulüplere, Rize futboluna fayda sağlamaz…

Adaleti olmayan kongreniz hayırlı olsun…