Rize'de gerçekleştirilmesi planlanan 'Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık' mitingi için kollar sıvandı.
 
9 Ekim Cuma günü Rize Meydanı'nda gerçekleşecek olan 'Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık' mitingi için organizasyon sahibi Fırtına Gazetesi harekete geçti. Saat 16:30'da başlayacak miting için tüm sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek STK Başkanları'na davetiye taktim edilmeye başlandı.
 

 
Ziyaretleri gerçekleştiren Fırtına Gazetesi sahibi Salih Zeki Mayi ve Genel Yayın Koordinatörü Fikret Karabulut, Ülkü Ocakları eski il başkanı Kerim Özkul, MHP Eski Merkez İlçe Başkanı Süleyman Eyüpoğlu,İyidere Mhp eski İlçe başkanı Yaşay Okumuş la beraber STK temsilcilerine miting hakkında bilgi vererek kendilerini mitinge katılmaları için davet etti.
 
 
Miting Organizasyonunu üstelenen Fırtına gazetesi'nin İlk Durağı Rize Şöförler ve Otomobilciler odası başkanı Muzaffer Turan oldu. Turan'ı mitinge davet eden heyet ardından miting hakkında bilgi verdi. Organizasyon heyeti daha sonra Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Güven Aksoy'u, Rize Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan'ı, Kamyoncular Odası Başkanı Bayramali Özçelik'i, Şehir İçi Minibüsler Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç'i, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım'ı, Kalkandere Ziraat Odası Başkanı Selehattin Yılmaz'ı, İkizdere Minibüsçüler Kooperati Başkanı ilyas İspir'i, İkizdere Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kara'yı ve ikizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'nu makamında ziyaret ederek gerçekleşecek büyük buluşmaya davet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ