Verdiği fetvalar ile gündeme gelen ilahiyatçı Zekeriya Beyaz, daha önce zararlı siteler 'hack'lenebilir sözünün kurbanı oldu. Sitesi çökertilen Beyaz, “Bunun hesabını nasıl verecekler” diye feryat etti. Beyaz, kızlarla MSN'den konuşmanın oruca tesir edebileceğini söyledi.

Kişisel sitesi ve MSN Messenger'daki sohbetleriyle teknoloji dostu bir tavır sergileyen İlahiyatçı Zekeriya Beyaz, zaman zaman teknolojik kazalara da maruz kalıyor. Daha önce MSN'den konuştuğu bir 'hacker'a “Zararlı siteleri çökertmek caizdir. Gazanız mübarek olsun” diye fetva veren Beyaz Hoca, kendi sitesinin 'hack'lenmesiyle şoka uğradı.

Zekeriya Beyaz, 'hacker'lar tarafından kaydedilen son MSN görüşmelerinde, sitesini çökerten 'hacker'ın bu kez yanlış yola saptığını savunuyor ve “Böyle yapmaları caiz değil. Ben orada emek vererek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yüce Allah ahret günü karşılaştırır bizi. Bunun hesabını nasıl verecek?” diyor.

“MSN'de kızlarla konuşmak oruç bozar mı?” sorusuna ise Beyaz, şöyle cevap veriyor: “Duruma göre değişir. Burada niyet önemli. O an içindeki niyetin önemli. Ama bana sorarsan MSN orucu bozmaz.”

vatan

Editör: HABER MERKEZİ