Çayeli’nde YKC Mühendislik Alarko Carrier Yetkili Satıcı bayisinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Çayeli ve bölgesinde uzun yıllardır ısıtma, soğutma ve enerji sektöründe hizmet veren YKC Mühendislik Alarko Carrier yetkili satıcısı Çayeli’ndeki mağazasının açılışını düzenlenen törenle yapıldı.

Açılış törenine, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Ak parti Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, Rize İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Kuru, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör Sarı, Çayeli Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz, Alarko Carrier Grup Koordinatör Yardımcısı Haluk Ferizoğlu, YKC Mühendislik Genel Müdürü Taner Yelkenci, Çayelispor Başkanı Tarık Yelkenci ve Çayelispor yöneticileri ve davetliler katıldı.

DUALARLA AÇILDI

Programın sunuculuğunu Çay TV sunucularından Togay Muradoğlu yaparken, Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, MÜSİAD Rize Şube başkanı Mahmut Dabak ve YKC Mühendislik Genel Müdürü Taner Yelkenci teşekkür konuşmalar yaptı. Daha sonra MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak tarafından yapılan duaların ardından açılış gerçekleşti.  

Açılışın ardından davetlilere verilen ikramların ardından program sona erdi.

YKC KALİTELİ BİR FİRMA

Alarko Carrier Grup Koordinatör Yardımcısı Haluk Ferizoğlu açılış sonrası yaptığı açıklamada; “Türkiye de 250 adet bayımız var. Bir o kadar da servisimiz var. Temel amacımız tüm Türkiye’ye hizmet vermektir. Çayeli’nde bayimizi açarken bu hizmet kalitemizi ürünlerimizin satışını artıracak bir müessese. Bayilerimizi seçerken teknik açıdan ve insanları yönlendirebilecek doğru ürünleri tavsiye edebilecek kişileri tercih ediyoruz. YKC Mühendislikte bunlardan birisidir. Burada bizimle birlikte halkımıza iyi hizmet vereceğiz. YKC yeni bir firma değil tecrübeli bir firmadır.  Alarko Carrier iki ortaklı bir firmadır. Çıkış esası ısıtma klima ve havalandırmadır. Ürünlerimiz piyasa şartlarına göre en kalitelisini yapma ve tüketici memnuniyetini artırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ