Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Fakülteleri arasında öncü olma amacıyla yaptığı bilimsel, kültürel ve sosyal aktivitelerle adını duyurmaya devam ediyor.

VI. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi 13-15 Ekim tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesinin ev sahipliğinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirilecek.

Bu yıl ana teması “Eğitimde Kalite Güvencesi: Politikalar & Yaklaşımlar” olarak belirlenen kongre, Türkiye’nin eğitim sisteminin ve sorunlarının her yönüyle derinlemesine tartışılacağı bir platform sunmayı amaçlıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin “Bilgi ve Değer Üreten Üniversite” sloganının hakkını verme gayreti içerisinde olan Eğitim Fakültesi, 16-18 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 10. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumunun ardından ikinci bir uluslararası etkinliğe imzasını atmaya hazırlanıyor. Yurt içi ve yurt dışından çağrılı konuşmacı ve katılımcının yanı sıra pek çok bilimsel araştırmanın yer alacağı bu seçkin kongrenin geliştirilen ilkeler çerçevesinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Mehmet KÜÇÜK tarafından ekip olarak daha yukarıya taşınması amaçlanıyor.

Onur Kurulunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER, YÖK Başkanı Danışmanı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim HATİPOĞLU, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza TOKPINAR’ın yer aldığı kongrenin açılış töreni, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın onursal başkanlığında gerçekleştirilecektir.

Kongreyle ilgili tüm detaylı bilgilere ve program güncellemelerine http://ulead2016.ulead.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ