A.Mesut Yılmaz il koordinasyon Bşk. Mustafa Mataracı'nın yaptığı açıklamada A.Mesut Yılmaz’ın gezi ve iftar programı hakkında bilgi verdi.

22 Temmuz genel seçimlerinden sonra yoğun iş ve siyaset temposundan dolayı iline ziyaret yapmaya zaman bulamayan Rize bağımsız milletvekili eski başbakan A Mesut Yılmaz üç günlük program dâhilinde Rize’ye geliyor.

Yılmaz’ın programı, 28 Eylül Cuma günü de başlayacak olan program 30 Eylül Pazar günü sona erecek.

28 Eylül Cuma günü saat 10 30 da İstanbul’dan Trabzon hareketle başlayacak olan program 12 00 da Trabzon hava alanında karşılamayla devam edecek, Rize’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek olan Mesut Yılmaz ,Rize öğretmenler evinde hemşerileriyle beraber düzenlenen iftar yemeğinde orucunu açacak.

29 Eylül cumartesi günü Çayeli ilçesine incelemeler ve görüşmeler için gidecek olan Mesut Yılmaz daha sonra Çayeli ilçesi madenli beldesin de onuruna düzenlenen iftar yemeğine katılacak.

30 Eylül Pazar günü pazar ilçemizde olacak olan, Yılmaz pazar ilçesi ANAP eski ilçe başkanı Birol Kılıcın hazırladığı program doğrultusunda Pazar spor Karabük spor maçını izledikten sonra bir dizi ziyaretlerden sonra Pazar teşkilatlarınca onuruna hazırlanan iftar yemeğine katılacak ve saat 21 uçağıyla İstanbul’a hareket için Rize’den ayrılacak.

karadeniz gündem
Editör: HABER MERKEZİ