Yorumlar (Yorum Yaz)
Haberlere yazılan yorumlar, yorumu yazan kişilerin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Okuyucu yorumlarından dolayı ÇAYHABER sorumlu tutulamaz.
|
Başlık : Yüreğine sağlık Yazan : Şemsettin Kandemir Tarih - Saat : 2011-02-07 - 13:57:37
|
|
KATILIYORUM ( 1 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
Süleyman bey yüreğine sağlık.Bir haber bu kadar güzel,bukadar samımı hazırlanırdı doğrusu sizi tebrik ediyorum.Hocamıza yüce rabbımız sağlık esenlik versin kendisine nice nice ödüller nasıp eylesin.
|
Başlık : HASRET Yazan : Yaşar ENGİN Tarih - Saat : 2011-02-06 - 11:32:18
|
|
KATILIYORUM ( 5 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
Ali AKBAŞ öğretmenimizi yapmış olduğu bu güzel haberle bizlerle kucaklaştıran Süleman Bey'i kutlarım.Öğretmenimizle aradabir telefonla görüşsekte büyük hasret duymaktayız.Bizler de Nezihe kardeşim gibi aynı duyguları yaşıyoruz. Adı Türk Edebiyat tarihinde altın harflerle yazılacak olan Akbaş öğretmenimizden daha nice haberler duymayı dileriz. Çayeli'nde görev yaparken yazmış olduğu (Yalı Kahvesinin bahçesinde) şiirinin son dörtlüğüyle 37 yıl önce bize bu günler için şöyle seslenmişti: Adana.Erzurum.Rize.
AKBAŞ. Kurban Olsun Size.
Sarılın Birbirinize.
Sarılın Bayram Edelim.
Düzeltme: Ali AKBAŞ ilçemizde bir yıl değil en az üç yıl görev yapmıştır.
( Bu satırlar Merhum Cabir ATMACA kardeşime ithaf olunur.)
|
Başlık : Kutlama Yazan : Mustafa MORGİL Tarih - Saat : 2011-02-06 - 10:24:10
|
|
KATILIYORUM ( 5 )
|
|
KATILMIYORUM ( 1 )
|
|
Sayın hocamı kutluyorum. Onun döneminde Çayelinde okuyup onun bilgilerinden faydalanmak banada nasip oldu.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
|
Başlık : İşiniz eyyamcılık Yazan : Dolaşan Tarih - Saat : 2011-02-05 - 18:45:27
|
|
KATILIYORUM ( 0 )
|
|
KATILMIYORUM ( 0 )
|
|
sayın Emekli:ideolojik olarak sahip çıkabilirsin fakat çayeli üzerinde emeği ne olmuştur,1-Demirle adam dövdürmeyi 2-Örgütsel olarak topluma zarar vermeyi3-İki arkadaş arasındaki fikir ayrıcalığını kindarlığa dönüştürme tohumlarını eken adam için çayeli'ler üzerindeki emeğinin olduğunu aynı meslekten olduğunuz için nasıl izah etmeye çalıştın anlayamadım, yoksa yanlışmıyım?
|
Başlık : vefa Yazan : emekli Tarih - Saat : 2011-02-05 - 17:04:04
|
|
KATILIYORUM ( 7 )
|
|
KATILMIYORUM ( 1 )
|
|
Adam gibi adam.Çayeli Gençliğiüzerinde emeği olan öğretmen.Gerçekten emeği var o dönemde okuyan öğrencilerin ve esnafın,siyasetçisinin üzerinde
Türkiye bu gibi insanlara ihtıcacı vardır her zaman...
|