Yeni Yıl nedeniyle Sarp sınır kapısında aşırı derecede yığılmaların olduğu ve eğlence merkezlerinin yanı sıra Kumarhanelere milyonlarca dolar aktığı belirtildi.

Yeni yıl akşamını farklı mekânlarda değerlendirenlerin arasında Rizeliler de Batum”u tercih yaparak kumarhanelere milyonlarca dolar bıraktılar.

    Sarp sınır kapısında yoğunluğun yaşandığı Yılbaşı gecesinde binlerce insan Sarp sınır kapısından geçerek Batum”a gitti.  Eğlence merkezlerinin ağırlıklı olduğu Batum”da binlerce insan Kumarhanelerde yerini aldı.

         Milyonları bırakıp döndüler

Her ay 500 bin doların üzerinde Kumarhanelere kaptıranlar arasında ağırlığı Rizelilerin taşıdığı belirtiliyor. Batum”da kumarhanelere umutla giden kumarcılar eli boş dönmek zorunda kalıyorlar. Kumar makinelerine oturanlar sabahlara kadar kumar masalarından ayrılmayıp bir umut diyerek ceplerini boşaltıp geliyorlar.

     Kapıda izdiham yaşandı

Yılbaşı akşamını Batum eğlence merkezlerine geçirmek isteyen Rizeliler Sarp sınır kapısında izdiham yaşadı. Eğlence merkezi olan Gürcistan”ın Batum kentine Rize”nin yanı sıra birçok bölgeden insanlar gelerek kumar masalarına takıldı.

        Milyonlarca doların, Kumar masalarına bırakıldığı Batum”da her ay bölgeden bir milyon doların üzerinde para bırakılıyor.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ