Windows Live serisi içerisinde yer alan yazılımlar, yenilenmeye devam ediyor. Gündelik hayatın içinde size yardımcı olan ve eğlenmenizi sağlayan bu yazılımlar, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok popüler konumda. Bunlar arasında; Windows Live Messenger (MSN), Windows Live Mail, Windows Movie Maker gibi araçlar bulunuyor. 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla Windows Live Messenger, yenilenen yazılımlar arasında en çok merak edileni. Build 14.0.8050.1202 sürüm numarasıyla yayınlanan programı, en yeni haliyle ve Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MSN 9... FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

En yeni MSN sizde var mı?

Shiftdelete.net'in haberine göre en son sürümü kullanıp kullanmadığınızı öğrenmek için MSN pencerenizdeki Yardım menüsüne tıklayın ve açılan seçeneklerden de Hakkında kısmına tıklayın. Gelen ekranda, hangi sürüm MSN kullandığınız belirecektir. Yukarıdaki görüntüde, birkaç saat önce yayınlanan en yeni sürüm numarasını görebilirsiniz.

Kurulumu zaman alıyor

Yeni servisleri kurarken biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk indirdiğiniz dosyanın küçük boyutuna aldanmamalısınız. Asıl indirme işlemi, o dosyayı çalıştırdıktan sonra başlıyor ve internet bağlantınızın hızına göre biraz zaman alıyor. Yükleme işlemleri bittikten sonra da bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. (habertürk)
Editör: HABER MERKEZİ