Aslen Çayeli’li fakat iş hayatını İstanbul’da sürdüren Kral Karadeniz Kanalı ortaklarından İlyas Latifoğlu’nun oğlu Fatih ile Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bayraktutan’ın kızı Emine evliliğe ilk adımı atarak nişandılar.

Çayeli Hizmetiçi Eğtim Enstitüsünde yapılan nişan törenine Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Belediye Başkan Rıza Çakır, Yardımcısı Mustafa Baltacı, Çayeli Ticaret Odası Başkanı Muhammet Sarı, Milliyetçi Haraket Partisi Rize İl Başkanı Zeki Mayi, Merkez İlçe Başkanı Harun Öksüz, Çayeli İlçe Başkanı Hayati Kork, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı İmdat Önçırak ve Çayeli Ülküocağı Başkanı İsmail Bayraktutan katıldı. İlyas Latifoğlu’nu bu mutlu gününde İstanbuldan’dan katılan Orhanlı Belediye Başkanı Cemil Ekşi, Tuzla CHP İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, Orhanlı Belediye Başkan Yrd. Ali Sevim, Orhanlı Belediye Meclis Üyeleri Erdinç Güner, Ali Ay, Bahattin Fidan, Şahin Pak ve Tuzlada Faaliyet gönsteren basın mensupları ve diğer misafiler katıldı.Latifoğlu ve Bayraktunları bu mutlu günlerinde ayrıca akrabaları ve dostları yalnız bırakmadılar.

Nişan yüzükleri takması için sahneye davet edilen Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır yaptığı konuşmada şunları söyledir “Çok güzel bir amaç için buradayız kızımızın babası Süleyman dayımın oğlu oğlumuzun babası İlyas teyzemin oğlu aralarını bulmak bize düştü bizde üstümüze düşeni yaptık umarım bir ömür boyü mutlu olurlar. Ben şimdi nişan yüzüklerini takmaları için Kaymakamımız Sayın Mehmet Aktaş’ı ve bizleri her zaman önemseyen değer yakın dostumuzu Orhanlı Belediye Başkanı Sayın Cemil Ekşiyi buraya davet ediyorum.” Diye konuştu. Taha sonra mutluluk dilekleriyle yüzükler takıldı. Program takı töreni ve ikramla son buldu.

 

l
k
k
k
l
ş
ş
k

 

Editör: HABER MERKEZİ