Rize'de yemlemek istediği öküzün saldırısına uğrayan genç bayan hayatını kaybetti. Çayeli ilçesine bağlı Küçüktaşhane Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Emriye Orman (34) öküze yem vermek için ahıra gitti. Bu sırada ahırdaki öküzünün saldırısına uğrayan Orman, vücudunun göğüs bölümüne aldığı boynuz darbeleri sonucu olay yerinde öldü. 4 çocuk annesi Orman'ın eşinin gemilerde çalıştığı ve cenazenin bu nedenle bekletildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Rize'de yemlemek istediği öküzün saldırısına uğrayan genç bayan hayatını kaybetti. Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Küçüktaşhane Mahallesinde meydana gelen olayda öküze yem vermek isteyen Emriye Orman (34), öküzün saldırısı sonrası olay yerinde hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, dün meydana gelen olayda Emriye Orman öküze yem vermek için ahıra gitti. Bu sırada ahırdaki öküzünün saldırısına uğrayan Orman, vücudunun göğüs bölümüne aldığı boynuz darbeleri sonucu olay yerinde öldü. 4 çocuk annesi Orman'ın eşinin gemilerde çalıştığı ve cenazenin bu nedenle bekletildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ORMAN AİLESİNİN BİR GÜN ARAYLA İKİ BÜYÜK ACISI

Öte yandan öküzün saldırısı sonucu  olay yerinde hayatını kaybeden Emriye Orman’ın ölmünden bir gün öncesinde Çayeli sahilinde intihar eden Muharrem Ali Orman'ın yakın akrabasının eşi olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Editör: HABER MERKEZİ