Rize dernekleri federasyonu yönetim kurulu üyesi ve barider başkanı Bahattin Karagöz ile beraberindeki Rizeli bürokrat dernek yöneticileri (Nazmi Akın, Yazar Dursun Kuveloğlu ve Çayeli derneği kurucu başkanı Mesut Yaşar Kamiloğlu) başbakan yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı tarafından eski başbakanlıktaki makamında kabul edildiler.

Görüşme esnasında özelde barider, genelde rize dernekleri federasyonu olarak yapılan faaliyetler hakkında başbakan yardımcımıza bilgi sunularak vakitlerinin olması halinde haftanın her gününde Rizelilerevi'nde hemşehrilerince çaya ve sohbete beklendiği kendisine iletildi. Yazar Dursun Kuveloğlu, kendisinin kaleme aldığı üç eserini takdim etti.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Barider Başkanı Bahattin Karagöz ''liyakat ve ehliyet sahibi bürokratlara ve bu arada özellikle Rizeli yetkin bürokratlara destek olunması konusundaki ısrarlı talep ve istirhamlarını'' dile getirdi.

Başbakan yardımcısı sayın Hayati Yazıcı ''hemşerileri ile beraber olmaktan mutluluk duyduğunu, kimsenin haksızlıklara uğramasına izin vermeyeceklerini '' vurgulayarak ''kapısının imkan dahilinde herkese açık olduğunu'' ifade etti.

Editör: HABER MERKEZİ