Madenli Yazıcılar mahallesinden, merhum İsmail Yazıcı Hocamızın oğlu; İbrahim, Şakir, Mustafa, Muhammet ve Salih Yazıcı'nın abileri, Tamer Tayfun Tutalay, Balkız Kuyu ve Yasemin Yazıcı Bayer'in babası Şişli Belediyesi meclis üyesi ve aynı zamanda başkan yardımcılığı görevinde bulunan beldemizin sevilen simalarından olan iş adamı Ahmet Yazıcı (Laz Ahmet) Vefat etmiştir.

Edinilen bilgilere göre merhum Ahmet Yazıcı, 15 gün kadar önce Balıkesir Edremitteki yazlığında iken aniden kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Özel Edremit Körfez Hastanesinde tedavi altına alınan Ahmet Yazıcı burada yapılan kontrollerin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakım ünitesinde Akciğerlerindeki ödem ve böbrek yetersizliği nedeniyle tedavisine devam edilmekte iken son olarak bugün diyaliz servisine kaldırılarak diyalize bağlı olduğu saatlerde aniden rahatsızlaşarak vefat ettiği bilgisi verilmiştir.

78 Yaşında vefat eden Merhum Ahmet Yazıcı'nın cenaze namazı 29 Haziran Çarşamba günü İstanbul Çağlayan'daki Merkez camiinde ikindi namazına müteakiben kılınarak Hasdal mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedilecektir.

YAKINLARININ TELEFONLARI:
KARDEŞİ İBRAHİM:      0532 565 99 14
KARDEŞİ ŞAKİR:          0536 439 26 64 
KARDEŞİ MUHAMMET:  0535 328 98 99
KARDEŞİ SALİH:          0537 784 12 61
KARDEŞİ MUSTAFA:     0532 656 84 53 

Bizlerde Çayhaber.net ve Çayeli Fırtına Gazetesi Ailesi olarak Merhum Laz Ahmet amcamıza ALLAH'tan rahmet geride kalan kederli ve hüzünlü ailesine başsağlığı diliyoruz.
Ahmet BAYRAKTUTAN

 

Editör: HABER MERKEZİ