Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programı esnasında belediye ziyaretinde dışarıda bulunan yaşlı bir adamın “Erdoğan’la görüşmek istiyorum” diye bağırması korumaları tedirginlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize belediyesi ziyareti esnasında dışarıda koruma duvarının dışarısında bekleyen yaşlı bir kişi “Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyorum, buraya gelecek diyerek” bağırdı. Yaşlı kişinin yanına gelen Erdoğan’ın korumaları ne istediklerini sordular. Elinde bulunan mektubu Cumhurbaşkanına vermek istediğini belirten yaşlı adam korumalar tarafından alınarak görüştürüleceğini söyleyerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Kısa süreli bir gerginliğin yaşandığı olayı çekim yaptığımız sırada korumalar çekim yapmamıza izin vermedi.

Erdoğan Belediye çıkışı yaşlı adamla görüşmeği gözlenirken, etrafta kendisini bekleyen Hülya Çalık isimli genç kız ile daha önce hatıra fotoğrafı çektirmişti. Genç kız Cumhurbaşkanından kendi kitabını imzalı olarak isteyince Cumhurbaşkanı Erdoğan kitabı istedi ve genç kıza “Ustanin İmtihanı” adlı kitabı imzalayarak verdi. Erdoğan Belediye kapısı önünde kendisini bekleyen özürlü bir genç ile bir süre sohbet etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE ZİYARETİNDE ÇOCUKLARI KIRMADI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE ZİYARETİNDE ÇOCUKLARI KIRMADI

 

 

Editör: HABER MERKEZİ