Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından destekleme bedeliyle birlikte 3,03 TL olarak açıklanan yaş çay kilo fiyatının Rize'de memnuniyet verici olarak karşılandığı gözlendi.
 
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde düzenlenen 2019 Yılı Yaş Çay Alım Kampanyası açılış töreninde çay fiyatının bu sene 13 kuruşluk destekle birlikte 3,03 lira olarak belirlediklerini söyledi. Bakan Pakdemirli'nin bu açıklamasının ardından Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, yaptığı açıklamada verilen fiyatın memnunluk verici olduğunu kaydetti.

Verilen fiyat dolayısıyla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Başkan Paliç, '2019 yılı için açıklanan 3,03 TL yaş çay kilo fiyatı bizim talebimiz olan 3,10 TL'ye yakın bir ücret olup arada 7 kuruşluk bir fark vardır. Bu nedenle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Dr. bekir Pakdemirli'ye, Rize Milletvekillerimize ve emeği geçen Herkese teşekkür ederiz.' dedi.

 
Editör: HABER MERKEZİ