Çayeli Belediyesi ve AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı tarafından başlatılmış olan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım kampanyasındaki yardımlar yola çıktı.

Çayeli Belediyesi ve AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı tarafından 13 Ocakta başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamında ilçemizde yardım malzemesi toplandı. İlçemizdeki yardım kampanyasına katılım büyük oldu. Çayeli’nde toplanan giyecek, gıda ve yaşam malzemelerinden oluşan yardım paketleri bugün TIR’a yüklenerek yola çıktı. Toplanan yardım malzemeleri önce Gaziantep’teki merkezde toplanacak, buradan da Bayırbucak’daki Türkmenlere dağıtılacak. Çayelili hemşerilerimiz yardım kampanyasına büyük bir destek vererek Bayırbucaktaki Türkmen kardeşlerimize yardım elini uzattı.

Belediye başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN yaptığı açıklamada “Ağır bombardıman altında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine yapmış olduğumuz yardımlarla sessiz kalmamış olduk. İlçe halkımız bu konuda duyarlılığını göstererek toplama merkezimize yoğun bir şekilde yardım malzemeleri getirmiştir. İlçe halkımız duyarlılığını bu konuda göstermiştir. Bu büyük duyarlılık için ilçe halkımıza bir kez daha teşekkür ederim.” dedi

 

Editör: HABER MERKEZİ