Çayeli’nin önde gelen okullarından Yamantürk Orta Okulu Müdürü Ramazan KANSIZ’ın görevden ayrılması sonrası Okul Müdür Yardımcısı Zafer GÜNGÖR 24.10.2016 tarihinde okul müdürü olarak göreve atandı.

Yeni Müdür Güngör, 26 Eylül 2000 yılında Erzurum İli Merkez İbrahim Hakkı Fen Lisesinde göreve başladı. 14 Eylül 2002 yılında ise İstanbul İli Ümraniye ilçesi Ömerli Hikmet Tevfik ATAMAN Ç.P.L. Lisesinde müdür yardımcısı olarak atandı.2010-2012 yılları arasında ise Üsküdar CUMHURİYET Lisesinde müdür yardımcısı olarak çalıştı.2012 yılından beri Yamantürk Ortaokulunda Psikolojik Danışman olarak görev yapan Zafer GÜNGÖR. 24.10.2016 tarihinde ise okulumuz müdürlüğüne görevlendirildi.

Okul müdürü Güngör hedefleri arasında Büyük ATATÜRK’ün dediği gibi ‘’Mektep genç beyinlere insanlığa hürmeti millete ve memlekete sevgiyi şerefi bağımsızlığı öğretir. Bağımsızlık tehlikeye düştüğü zaman onu kurtarmak için izlenmesi uygun olan en doğru yolu belletir.’’ Sözü doğrultusunda okulun başarı seviyesini daha da yukarılara çıkarmak ve okulun ismini markalaştırmak olduğunu söyledi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ