2016-2017 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar Kız-Erkek Voleybol il birinciliği müsabakalarına 84’ı kız, 60 Erkek sporcu olmak üzere toplam 12 okul takımı katıldı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Düzenlemiş olduğu 2016-2017 Sezonu Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol turnuvasında Yamantürk Ortaokulu üçüncü oldu. Yamantürk ortaokulu müdürü Zafer Güngör okulumuzu turnuvaya hazırlayan Beden eğitimi Öğretmeni Mehmet Sandıkçı'ya ve öğrencilere teşekkür edip başarılarının devamını diledi.

Yıldızlar kategorisinde yarışan Okul takımlarında Erkeklerde ise Çay O.Okulu birinci olurken, Fındıklı Muammer Çiçekoğlu O.Okulu ikinci oldu.

Yıldızlar kategorisinde yarışan Okul takımlarında kızlarda ise Fındıklı Muammer Çiçekoğlu O.Okulu birinci olurken, Hüseyin Yardımcı O.Okulu ikinci Çay O.Okulu üçüncü ve Çaykur O.Okulu  dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA ve Okul Müdürleri takdim etti.

Birinci olan takımlar ileriki günlerde açıklanacak olan gurup müsabakalarında Rize ilini temsil etmeye hak kazandılar.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ