Bugüne kadar birçok İlçe belediyesi ve Belde belediye başkanlarıyla görüşen milletvekilleri bugün itibariyle Çamlıhemşin ve Fındıklı ilçe teşkilat ve belediyelerini ziyaret etti.

İlk olarak Çamlıhemşin belediyesini ziyaret eden milletvekilleri, Çamlıhemşin belediye başkanı Y.Metin Kesimal tarafından belediyenin sıkıntıları ve ihtiyaçları hakkında brifing aldı. Buradan Fındıklı ilçesine geçen vekiller, Fındıklı belediye başkanı Adnan Özbalaban tarafından belediyenin sıkıntılarını ve ihtiyaçları hakkında brifing aldı. Fındıklı belediyesindeki programa il başkanı Yılmaz Katmer’de katıldı. Daha sonra Fındıklı belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan milletvekilleri ve İl başkanı Yılmaz Katmer, iftar programının ardından katılımcılara bir konuşma yaptı.

Konuşmalarında Yılmaz Katmer, “Milletvekillerimiz İlçe belediyelerini ziyaret ederek mali yapıları ve projeleri hakkında brifing alıyor bu doğrultuda yapacakları çalışmaların takipçisi olacağız” dedi.

Lütfi Çırakoğlu konuşmasında “Artık Türkiye’de eskisi gibi kamplaşmayı çağrıştıracak, hizmette ayrımcılık yapacak bir zihniyet kalmadı. Türkiye’nin her tarafında ne ihtiyaç varsa nüfusuna göre hizmet yapılacağı yönünde başbakanımızın talimatı var. Bizde idari makamlardan ve belediyelerimizden sorunları doğrultusunda brifing alıyoruz. Bu bilgiler ışığında azami hizmeti Rize’mizin her köyüne ayrım yapmadan ulaştırmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Ali Bayramoğlu ise “ Tek tek bütün ilçelerimizi ve belediyelerimizi ziyaret ederek bir çok konuyu yerinde tahlil etme fırsatı buluyoruz. Öncelikle belediyelerimizin mevcut durumunu görmek, birlik beraberlik ve koordinasyonlu bir şekilde neler yapabileceğimizi tespit etmek, borç ve yatırım yapılarını öğrenmek binevi tedavi öncesi teşhis koyabilmek için çalışıyoruz. Bunun için her kademedeki insanımıza sorumluluklar düşüyor. Bu sorumlulukları beraberlik içinde yerine getirirsek Rize’mizi istenen düzeye kısa zamanda taşımayı başarırız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ