Vali Ersin Yazıcı, Ağaran Şelalesi güzergâhındaki beton yol yapımı çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Yazıcı'yı Şelale'ye geldiğinde yoğun kar sürprizi karşıladı.
 
Yapılan yolların uzun yıllar bozulmadan kullanılabilmesi için sağlam usulleri tercih ettiklerini belirten Vali Yazıcı, yapılan yeni yolların yaşam kalitesini artıracağını ifade etti.
 
 
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİK
 
Vali Ersin Yazıcı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.''Bugün Çayeli Ağaran Şelalesini ziyaret ettik. İlçe Kaymakamımız, İl Garnizon Komutanımız ve diğer kurum amirlerimizle beraber burada yapılan beton çalışmasını yerinde inceledik. Ulaşımın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tabi buraların iklim ve coğrafi şartlarına göre en uygunun beton yol olduğunu düşünerek, betonlama çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında hem daha güzel hem de daha kullanışlı yollara kavuşmuş olacağız. Yol sorununu ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz 'dedi.
 
Vali Yazıcı, beton dökülen yolda bir süre yürüyerek yolun belirli noktalarında dökülen betonun kalınlığını inceledi. Yolun standartlara uygun olup olmadığını kontrol etti. 
 
 
DOĞA TURİZMİ POTANSİYELİMİZ VAR
 
Turizmin ekonomiye önemli katkı sağlayan bir sektör olduğunu belirten Vali Yazıcı,'Ağaran Şelalesi'nin turizme katkı sağlaması amacıyla ileriye dönük hizmet vermek için gayretlerimiz ve çalışmalarımız var. Rize bu bölgede önemli bir turizm destinasyonu haline geldi. Burada ciddi potansiyelimiz var. Turizm için önemli cazibe oluşturan kültür varlıklarımız ve değerlerimiz var. Bunun yanında doğa turizmi potansiyelimiz var. Bölge turizm için çok önemli bir destinasyon merkezi haline gelecek. Hem Rize'miz hem ülkemiz kazanacak ' dedi.
 
 
HER ŞEY VATANDAŞIMIZ İÇİN
 
Rize'de yürütülen faaliyetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Vali Yazıcı, 'Bütün çalışmalarımızı vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yerine getiriyoruz. Her şey vatandaşımızın ihtiyacını ve yaşam kalitesini artırmak içindir. Rize'nin daha güzel yerlere gelebilmesi için halkımızın desteğiyle elimizden ne geliyorsa Valilik olarak yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz 'dedi.
 
Vali Ersin Yazıcı'nın yaptığı incelemelere, Çayeli Kaymakam Vekili İhsan Selim Baydaş, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Avcı, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Ak parti Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, İl Genel Meclis Üyeleri  Cafer Kuru, Necat Yıldırım,Zeynep Akyıldız, İlçe Ticaret Odası Eski Başkanı Muhammet Sarı ve bölge muhtarları ile diğer ilgililer katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ