Rize Valisi Ersin Yazıcı öğrenci yurtlarını ziyaret ederek söyleşi yapmaya devam ediyor. Yurt ziyaretleri kapsamında 19.11.2014 Çarşamba akşamı Madenlide bulunan Ensar Vakfı Cevriye Karahan Özel kız öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Vali Yazıcı'ya yurt ziyaretinde; Kaymakamımımız Sayın Turgay Ünsal, Madenli Belediye Başkan Vekili Ercan Kolcuoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi müfettişi Yusuf Kara ve Rize Ensar Vakfı Şube Müdür Fettullah Şen ile vakıf yöneticileri eşlik etti.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, ilk önce öğrencilerle birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından öğrencilerle birlikte söyleşide bulundu. Yazıcı, Yaptığı konuşmada başarı hayatını öğrencilerle paylaştı. Ardından öğrencilerin sorunlarını, dileklerini ve şikâyetlerini dinledi. Öğrencilere ileriye yönelik her zaman bir hedefiniz olması gerektiğini ve kitap okumanın önemiyle ilgili önemli nasihatlerde bulundu.Yaklaşık 1 saat süren söyleşinin ardından Ensar Vakfı Rize Şube müdürü Fettullah Şen’den vakıf ve yurt hakkında bilgiler aldı. Bina içerisinde bir dizi inceleme yaptıktan sonra Rize’deki programlarına katılmak üzere yurttan ayrıldı.

Editör: HABER MERKEZİ