Vali Ersin Yazıcı,  kent merkezindeki bazı esnafları ziyaret etti. Vatandaşları ziyaret eden Vali Yazıcı, esnafa hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunarak, kendileri ile sohbet etti.

Yoğun bir çalışma temposundan fırsat buldukça hem ilimiz merkezinde hem de ilçe gezilerinde esnaf ziyaretinde bulunduğunu ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Vali Yazıcı, “Vatandaşlarımız çeşitli vesilelerle ilin valisi olarak bana, vali yardımcılarımıza ve kurum müdürlerimize talep ve dileklerini iletiyorlar. Ben de bugünkü gibi fırsat buldukça esnafımızın, halkımızın yanına gidip onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum. Biz ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla olan bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Esnafımızın, ülkemiz ekonomisi açısından üstlendikleri görev elbette ki çok önemli. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz. Esnafın talep ve beklentilerini dinlemek, varsa sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmak üzere önümüzdeki süreçte çeşitli bölgelerde esnaf ziyaretlerimizi sıkça gerçekleştireceğiz' dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, Vali Yazıcı’yı aralarında görmekten son derece mutlu olduklarını söylediler.

Vali Yazıcı'ya ziyaretlerine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman eşlik etti.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ