Vali Ersin Yazıcı, Çayeli (Senoz Vadisi) ve Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.
 
Yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, sel ve heyelanın verdiği zararın ise en kısa sürede giderileceğini ve bölgede hayatın normale döneceğini söyledi.
 
Çizme giyerek bölgede yapılan çalışmaları inceleyen ve zarar gören yerleri tek tek ziyaret eden Vali Yazıcı, zarar gören vatandaşların yanında olduklarını, gerekli çalışmaların hızla yapılmaya devam ettiğini söyledi.
 
 
OLAYI ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ…
Ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiğini belirten Vali Yazıcı, 'İlimizde bir kaç gündür devam eden aşırı yağışlar sonucu Çayeli, Çamlıhemşin ve İkizdere ilçelerimizde, derelerin taşması sonucu su baskınları, sel ve toprak kayması sonucu heyelanlar meydana geldi. Olayı öğrenir öğrenmez İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Özel İdare ve Karayollarına bağlı arama-kurtarma ekipleri ile iş makinelerini bu bölgelere sevk ettik. Can kaybına sebep olmayan toprak kaymaları, ulaşımı büyük oranda engellemişti. İlgili kurumların verdiği desteklerle ulaşıma kapanan bu yolların büyük bir kısmı açıldı. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz heyelandan dolayı zarar gören tüm vatandaşlarımızın her zaman yanında olmuş, bundan sonra da aynı kararlılıkla yaraların sarılması için çalışacağız' diye konuştu.
 
 
DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR…
Devletimizin sosyal bir hukuk devleti olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı,' Tüm kurumlarımızla meydana gelen afetin etkilerini silmeye çalışıyoruz. Çalışmalar tüm eksikler giderilene kadar devam edecek. Hepimize geçmiş olsun. Biz elimizden gelen en hızlı şekilde buradaki yaraları sarmak için çalışacağız. Gece gündüz çalışacağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın 'dedi.
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ