Vali Ersin Yazıcı, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna düzenlenen yemeğe katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Fener Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ile çok sayıda şehit yakını ile gazi katıldı.

Vali Ersin Yazıcı burada yaptığı konuşmasında;  'Polis haftası nedeniyle yapılan bu organizasyonda şehitlerimizin yakınlarıyla bir araya geldik. Şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet, gazilere de uzun ömür ve mutluluk diliyorum. Sizler bu vatan için, bu millet için evlatlarınızı, eşlerinizi, babalarınızı, kardeşlerinizi feda ettiniz. Bu millet bu fedakârlığı asla unutmayacaktır. Devletimiz daima şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanındadır.   Bizler sizlerin hizmetkârınız. Şehit ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Sizler milletimizin gözbebeğisiniz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.' dedi.

Vali Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Çakıcı ve Emniyet Mensupları yemeğe katılan Şehit Aileleri ve Gaziler ile yakından ilgilenip tek tek görüştüler.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ