Rize’nin Fenomen hocası Necati Hoca: Vali Ersin Yazıcı tarafından evinde konuk edildi.

Rizeli Necati Hoca olarak bilinen Necati Hutoğlu Hocaefendi; Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın ikamet ettiği Vali konağında önceki akşam Partneri Orhan Yazıcılar la birlikte misafir edildiler.

Uzun yıllar ÇAY TV ekranlarından Ramazan aylarında yayımlanan (Sahurda) ‘’ Necati Hoca Cevap veriyor’’ programının sunucusu gazeteci Orhan Yazıcılar ile Necati Hoca izlenme rekorları kırarak Türkiye de bir numara oldular.

Vali konuk evinde misafir edilen Necati Hocayı Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı ile kayın pederi Servet Oraloğlu ve eşi Ayşe Oraloğlu karşıladı.

Davette Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ve eşi. Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve eşi ile Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği başkanı Dr. Nilüfer Emen bulundular.

Vali Ersin Yazıcı’nı kayın pederi Servet Oraloğlu: ‘ Ben Düzce den değerli hocamı ziyaret etmek için Rize’ye geldim. Kendilerini Ramazan aylarında sahur programlarında hiç kaçırmadan eşim ve ben beğeniyle izledik. Onu sadece biz değil, tüm Türkiye izliyor ve çok seviyor. Ondan çok şeyler öğrendik. Onu çıplak gözle görmek ve sohbet etme mutluluğunu yaşadık. Allah ondan razı olsun. İnşallah daha uzun yıllar onu dinleme fırsatını Allah bize gösterir dedi.

Rize’nin başarılı ve çalışkan Valisi Sayın Ersin Yazıcı’da ‘’Çok değerli ilim adamı ve espirileriyle bizleri kendisine bağlayan Necati Hocamızı ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. Hem Rize’mizin tanıtımında hem de güzel dinimizi en iyi şekilde anlatım tarzıyla yaptığı önemli katkılarından dolayı hocamızı kutluyorum’’ dedi.

10846682_10152906744923279_1351380474_n DSCF7219 DSCF7223 DSCF7226

Haber: Orhan Yazıcılar



Editör: HABER MERKEZİ