Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, idareci ve öğretmenlerin katılımıyla RENK Projesi ile ilgili bir toplantı yaptı.

Vali Yazıcı burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi hem yabancı dil öğretimini, hem kültürel faaliyetleri, hem sosyal faaliyetleri, hem sportif faaliyetleri, hem de akademik ilerlemeyi temel almaktadır. Gençlerimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Eğitimde başarılı olmak istiyorsak, sürekliliği göz ardı edemeyiz. Eğitim uzun soluklu bir süreçtir. Bu yüzden biz Rize’nin eğitiminde bıkmadan, yılmadan, sabırla yolumuza devam edeceğiz. Bu projeyi tüm eğitim kurumlarında hizmet ve verimin artması için planlı bir çalışma ile sonuç odaklı çalışmaların etkin olması için uyguluyoruz. ”şeklinde konuştu.  

Vali Ersin Yazıcı, Kaymakam İhsan Selim Baydaş, İl Millî Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Çayeli İlçe Millî Eğitim Müdürü Selim Şahin ve öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.

Okuma saati sonunda öğrenci velileri ile bir araya gelen Vali Yazıcı, velilerin de düzenli olarak kitap okuma faaliyetlerine katılmalarını takdirle karşıladı. Veliler, kitap okuma faaliyetine ve eğitime desteklerinin devam edeceğini dile getirdiler.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ