Vali Ersin Yazıcı, Çayeli’nde yapımı devam eden Hükümet Konağı-Belediye Binası, 9 Mart İlkokulu ve Gençlik yatırımlarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl’den ve Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Mustafa Çelik’ten bilgiler aldı. 

Vali Yazıcı yaptığı açıklamada, Çayeli’nde inşaatı devam eden kamu yatırımlarının bir kısmının bitme aşamasında olduğunun bir kısmının da inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. 

Vali Yazıcı’ya incelemeleri sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuru ve diğer ilgililer eşlik etti. 

Vali Yazıcı inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Çayeli ilçemizde İl Özel İdaremizce ve Geçnlikspor ve Spor Bakanlığınca yapılan yatırımları inceledik ve çalışmalar hakkında yetkililer ve ilgili arkadaşlardan bilgi aldık. Tek amacımız, ilimiz genelinde yapımı devam eden kamu yatırımlarının bir an önce bitirilerek halkımızın hizmetine sunmaktır.  Her açıdan daha gelişmiş ve yaşanılabilir bir Rize, hepimizin ortak paydası” görüşlerine yer verdi. 

 

Editör: HABER MERKEZİ